Guds rikes naturlover – Del 3

Av Olgar Haugen, medpastor i Elihumenigheten.

GUDS RIKES NATURLOVER (DEL 3)

Det neste jeg ble minnet om, var at Guds rike ikke består i ord, men i kraft. (1.Kor.4,20) Guds rike er et overnaturlig rike. Det er helt naturlig å se Guds rike manifestere seg i kraft og se mennesker møte Gud på overnaturlig vis. Tegn, under og mirakler er helt naturlig der hvor Guds rike blir synliggjort! Det skjedde hele tiden der hvor Jesus var. Det skjer overalt der hvor Gud får slippe til. Kjære du, Gud virker gjennom dine bønner og din tro på ham. Jeg ber om at du i disse dagene skal høre Guds stemme i ditt indre, at du skal kjenne hans nærvær, at du skal oppleve at hans kraft virker på dine vegne……i Jesu navn!

Der hvor Guds kjærlighets temperatur stiger, kan ingenting hindre mennesker i å ta i mot Guds kraft til frelse, helse, frihet, et nytt liv…!

Hjemme på gården er det vår. Det spruter av livskraft overalt. I flere uker var det lite å se, men under overflaten pågikk det masse! Du kan jo forsøke å springe rundt og forsøke stoppe våren……funker?……not! Der hvor Guds kjærlighets temperatur stiger, kan ingenting hindre mennesker i å ta i mot Guds kraft til frelse, helse, frihet, et nytt liv…!

På en gudstjeneste nylig traff jeg på ei jente som var alvorlig syk og satt i rullestol, for en tid tilbake. Jeg kunne huske at vi ba for henne på et møte vi hadde. Nå sto hun der, solbrun og strålende…… Jeg sier bare ikke mer……

Vil du høre mer…? Lytt til Claus og Knut under de siste talene på sida vår.

Fader vår, du som er himmelen. La ditt navn holdes hellig! La ditt rike komme……!


Publisert

i

,

av

Stikkord: